HVAC TECHNIEKEN

HVAC INSTALLATEUR

Elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie.

HVAC installateur gezocht? Wij kunnen u helpen met alle technieken om uw woning of appartement proper af te werken.

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor:

Ruwbouw

Verbouwen

Bouw- en totaalprojecten

Group 93, aannemer, bouwbedrijf

VRAGEN? OFFERTE?

CONTACTEER ONS

HVAC Technieken

Group 93 heeft zich dankzij zijn expertise ontwikkeld tot expert & HVAC installateur op vlak van hernieuwbare energie, sanitair en verwarming. Ook elektriciteit speelt hierbij een belangrijke rol. Denk maar domotica die ervoor zorgt dat uw woning nog meer energiezuinig zal worden.

U kan op ons rekenen voor het plaatsen, vernieuwen, onderhouden en herstellen van alle installaties.

Of het nu gaat om nieuwbouw zoals o.a. het slijpen en kappen van sleuven voor leidingen tot het plaatsen van nieuwe installaties zoals bv. warmtepompen of airco’s, u kan altijd op onze professionele kennis rekenen.

Plant u een volledig nieuwe installatie en bent u op zoek naar een bekwame loodgieter of heeft u slechts nood aan een kleine herstelling of onderhoud van uw bestaande installatie? Contacteer ons en wij komen zo snel mogelijk langs.

Waarom zou ik investeren in het energiezuinig maken van mijn woning?

Dit is vooral interessant als u een totaalrenovatie plant, of als u een nieuwbouwwoning laat bouwen.

Naast tal van premies, kunt u genieten van andere financiële voordelen:

  • 5 jaar lang 50% korting op onroerende voorheffing na IER* bij E-peil van max. E90
  • of 5 jaar lang 100% korting op onroerende voorheffing na IER* bij E-peil van max. E60
  • Aankoop woning: 6% verminderde registratierechten voor wie een bestaande woning koopt (als enige gezinswoning) en die binnen de 5 jaar ingrijpend energetisch te renoveert

*IER: dat is een renovatie waarbij de technische installaties volledig worden vervangen en minstens 75% van de buitenschil (de buitenkant van een woning) wordt (na)geïsoleerd.

Om de BENOvatiedoelstelling voor jouw woning na te streven, zijn er twee mogelijkheden:

Mogelijkheid 1:
Ofwel zorg je ervoor geen enkel onderdeel van de bouwschil (dak, muren, ramen,  vloeren, … ) van jouw woning de vastgelegde isolatiewaarde of U-waarde overschrijdt.

Mogelijkheid 2:

Ofwel behaalt je woning na renovatie een E-peil van maximaal E60 of een energiescore (EPC-kengetal) van 100 kWh/m². Ter vergelijking: de vergunningsaanvragen voor nieuwbouwwoningen haalden in 2014 gemiddeld E43.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer advies of een vrijblijvende afspraak.

Met welke technieken kunnen we u allemaal helpen?

ELEKTRICITEITSWERKEN

Van herstellingen tot het plaatsen van elektriciteitsleidingen en installeren van domotica. U kan bij ons terecht voor al uw elektriciteitswerken.

LOODGIETERIJ 

Nieuwbouw of renovatie? Dringende herstelling? Onze loodgieter helpt u zo spoedig mogelijk verder. 

VERWARMING

U kan bij ons terecht voor installatie, (wettelijk) onderhoud en herstellingen i.v.m. uw centrale verwarming.

VLOERVERWARMING

Vloerverwarming is niet alleen energiezuinig, maar zorgt ook voor een aangenamer comfort en het is esthetisch ook veel mooier omdat u geen radiatoren moet plaatsen.

VENTILATIE

Doordat woningen tegenwoordig zo sterk geïsoleerd zijn, is het belangrijk om te zorgen voor een goede ventilatie zodat er geen luchtvervuiling in de eigen woning kan voorkomen.

AIRCO

Een airco is tegenwoordig een veelzijdig toestel. U kan niet alleen koelen, maar desgewenst ook verwarmen. U kan het zelfs combineren met een warmtepomp.

WARMTEPOMPEN

Warmtepompen halen het grootste deel van de warmte uit natuurlijke bron zoals de buitenlucht, grondwater of bodem waardoor ze energiezuiniger zijn dan traditionele verwarming.

ZONNEBOILER

Met een zonneboiler kan u jaarlijks circa de 50% bad- en douchewater verwarmen. Uw jaarlijkse kosten voor het verwarmen van water zullen nog maar de helft zijn.

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen blijven nog steeds interessant om een lager E-peil te halen, ondanks de afschaffing van de terugdraaiende teller.

HEEFT U EEN PROJECT VOOR ONS?