OVER ONS

Group 93

Group 93 is een dynamisch bouwbedrijf met heel wat ervaring in de bouwsector. Wij zijn een betrouwbare en resultaatgerichte aannemer die zich specialiseert in ruwbouw, nieuwbouw, renovatie en afwerking.

Sinds kort zijn we aangesloten bij een netwerk van aannemers & bouwbedrijven in Vlaanderen. Wat betekent dat voor u? 

  1. Dat we actief zijn in gans Vlaanderen, dus in Vlaams-Brabant, Limburg, Antwerpen, Brussels gewest, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Er is altijd een partner bij u in de buurt!
  2. Via onze website komt uw aanvraag terecht bij bouwbedrijven in uw regio. Er kunnen tot 3 bedrijven reageren op uw aanvraag! Handig, snel & efficient!
  3. Door deze werkwijze kunnen we u ook steeds een scherpe prijsofferte beloven.

Vraag meteen je gratis offerte aan!

Vanwege onze uitstekende dienstverlening en persoonlijk contact met de klant, weten wij voor iedereen de beste en meest praktische oplossingen te vinden.

Als KMO bouwbedrijf zijn wij groot genoeg voor het uitvoeren van bouwprojecten en klein genoeg om kort in te spelen op uw wensen. Een keuken of badkamer renoveren, uw zolder afwerken met gyproc of een uitbouw met kelder? Geen klus is voor ons te groot of te klein.

Budget

We weten als geen ander dat bouwen en verbouwen steeds duurder wordt vanwege strenger wordende kwaliteitsnormen inzake isolatie, ventilatie en energie. We proberen in het kader daarvan steeds de meest geschikte oplossing te vinden rekening houdende met uw budget.

Gratis advies

Neem vrijblijvend contact met ons op en dan inventariseren we graag samen met u u al uw wensen en vertalen dit naar een advies op maat waarop we vervolgens een complete oplossing uitwerken.

Onze garanties

1 aanspreekpunt voor de opvolging van uw project.

Ruime keuze uit materialen op basis van uw budget.

Nauwe samenwerking met uw architect bij bouwprojecten.

Team van professionele en ervaren aannemers.

Wij respecteren de vooropgestelde planningen en deadlines.

Kwalitatieve uitvoering van alle werkzaamheden.

Werkwijze bij bouwprojecten

Stap 1: Kennismaking

We komen graag vrijblijvend bij u langs zodat we een eerste zicht krijgen op de werken die u wilt laten uitvoeren en wat daarbij uw wensen zijn.

Stap 2:  Ontwerp

Samen met onze architect, of met uw eigen architect, stellen we een ontwerp op en maken we een realistische inschatting van alle kosten (offerte).

Stap 3: Vergunningen

Bij akkoord met de offerte kan u samen met de architect alle nodige bouwvergunningen aanvragen.

Stap 4: Timing & uitvoering

We bespreken de timing, uitvoering en coördinatie van de werkzaamheden.

Werkwijze bij renovatiewerken

Stap 1: kennismaking

Ook voor renovatiewerken zoals bv. het uitvoeren van gyprocwerken, pleisterwerken, sanitaire werken, etc. komen we vrijblijvend langs zodat we een beeld krijgen van de werken die moeten uitgevoerd worden.

Stap 2: Offerte

U krijgt van ons een duidelijke offerte op basis van uw wensen: materialen, werkuren, timing, …

Stap 3: Uitvoering werken

Indien u akkoord gaat met onze offerte plannen wij de werken voor u in.

HEEFT U EEN PROJECT VOOR ONS?